سیر داروی طول عمر

مطالب مفید

سیر داروی طول عمر انسان

سیر داروی طول عمر 

سیر داروی طول عمر

سیر داروی طول عمر انسان

عده کثیرث از مردم طعم و بوی سیر را نا خوشایند به شمار می آورند . ولی با این که سیر دارای ویژگی هایی است که مختص آن می باشد .

هضم سیر خام چندان آسان نمی باشد و افرادی که دچار سوء هاضمه هستند نباید سیر را به طور خام مصرف کنند .

سیر خام در سالاد ها و پیش پخته را بهتر می توان خورد و در طبخ کردنی ها برای کامل کردن طعم غذا ها مورد استفاده قرار دارد .

سیر در هر دوره به عنوان یکی از گیاهان مهم داروئی و چاشنی غذائی محسوب می شده است . و در اکثر نقاط دنیا کشت شده و می شود . و اساساً بر دو نوع است که یکی در پاییز کشت می شود . و دیگری در بهار که این نوع سیر دوره گلدهی ندارد .

موارد استفاده از سیر :

از سیر در تهیه خوراکی هایی مانند : آبگوشت هویج ، اردور کرفس با سس ماست ، املت اسفناج ، . باقالا وابیج ، برنج با مخلوط سبزیجات ، پلو میگو ، پیتزای سبزی ، تاس کباب ، لوبیا و سبزیجات ، . تاس کباب ماهی ، خوراک بامیه ، خوراک فلفل و پنیر ، خوراک فیله گوساله ، . خوراک گوشت ، خوراک لپه و به تند ، خوراک لوبیا قرمز ، . خوراک مرغ و جوانه ماش ، خوراک مرغ و لوبیای قرمز ، . خوراک میگو ، خورش انار ، خورش باقلا ، خورش شلغم ، خورش کدو و بادمجان ، خورش ماست ، . دلمه بادمجان ، دلمه فلفل ، دلمه فلفل سبز با ماهی ، . راگو ماهی تن ، زرشک پلو ، سالاد اسفناج ، سالاد حبوبات ، سالاد سیب زمینی ، سالاد کدو سبز ،

سالاد مرغ ، ساندویچ بادمجان ، ساندویچ سیر ، ساندویچ همبرگر گیاهی ، . سوپ با تره فرنگی ، سوپ پیاز و تره فرنگی ، سوپ سبزیجات و لوبیا ، سوپ سیب زمینی و پنیر . ، سوپ عدس ، سوپ عدس و سیر ، سوپ قارچ و جو ، سوپ قارچ و خامه ، کباب گیاهی ، سوچ ماهی کپور ، . سوپ مرغ و برنج ، کوفته با سس گوجه و بادمجان . ، کوفته ریزه ، دلمه فلفل سبز با ماهی ، دلمه کلم برگ ماهی ، پیاز ترشی ، ترشی بادمجان درسته ، ترشی پیاز ، ترشی خرما ، ترشی سیر ، ترشی گوجه فرنگی ، ترشی هفت بیجار ، ترشی هویج . ، زیتون پرورده  ، شربت سیر . ، دمی سیر داغ عدس ، آش رشته بیرجند ، آش کشک ، بادمجان برانی ، تورشه آش ، خورش تورشه تره ، خورش سیر قلیه ، . خورش سیر شوید ، خورش شیرین تره ، خورش گل در چمن ، خورش مرغ ترش ، دوشواره ، . کال کباب ، کشک بادمجان ، کوئی میرزا قاسمی و … استفاده به عمل می آید .

از سیر در تهیه خوراکی هایی مانند : آبگوشت هویج ، اردور کرفس با سس ماست ، املت اسفناج ، . باقالا وابیج ، برنج با مخلوط سبزیجات ، پلو میگو ، پیتزای سبزی ، تاس کباب ، لوبیا و سبزیجات ، . تاس کباب ماهی ، خوراک بامیه ، خوراک فلفل و پنیر ، خوراک فیله گوساله ، . خوراک گوشت ، خوراک لپه و به تند ، خوراک لوبیا قرمز ، خوراک مرغ و جوانه ماش ، خوراک مرغ و لوبیای قرمز ، . خوراک میگو ، خورش انار ، خورش باقلا ، خورش شلغم ، خورش کدو و بادمجان ، خورش ماست ، . دلمه بادمجان ، دلمه فلفل ، دلمه فلفل سبز با ماهی ، راگو ماهی تن ، زرشک پلو ، سالاد اسفناج ، سالاد حبوبات ، سالاد سیب زمینی ، سالاد کدو سبز ، سالاد مرغ ، ساندویچ بادمجان ، ساندویچ سیر ، ساندویچ همبرگر گیاهی ، سوپ با تره فرنگی ، سوپ پیاز و تره فرنگی ، سوپ سبزیجات و لوبیا ، سوپ سیب زمینی و پنیر . ، سوپ عدس ، سوپ عدس و سیر ، سوپ قارچ و جو ، سوپ قارچ و خامه ، کباب گیاهی ، سوچ ماهی کپور ، . سوپ مرغ و برنج ، کوفته با سس گوجه و بادمجان ، کوفته ریزه ، دلمه فلفل سبز با ماهی ، دلمه کلم برگ ماهی ، پیاز ترشی ، ترشی بادمجان درسته ، ترشی پیاز ، ترشی خرما ، ترشی سیر ، ترشی گوجه فرنگی ، ترشی هفت بیجار ، ترشی هویج ، زیتون پرورده  ، شربت سیر . ، دمی سیر داغ عدس ، آش رشته بیرجند ، آش کشک ، بادمجان برانی ، تورشه آش ، خورش تورشه تره ، خورش سیر قلیه ، . خورش سیر شوید ، خورش شیرین تره ، خورش گل در چمن ، خورش مرغ ترش ، دوشواره ، کال کباب ، کشک بادمجان ، کوئی میرزا قاسمی و ... استفاده به عمل می آید .

 

خواص  سیر  :

1 ) سیر حاوی ویتامین های آ –  ب 1 – ب 2 – ب 3 – ث و املاحی مثل منگنز ، . فسفر ، آهن ، مس ، سلنیوم ، روی ، کلسیوم و دارای انسولین گیاهی و آنتی بیوتیک طبیعی می باشد .

2 ) این خوراکی اثر اشتها آور ، ادرار آور ، ضد فشار خون ، ضد عفونی کننده ، عرق آور ، رقیق کننده خون ، هضم کننده غذا . ، و باز کننده عادات ماهانه خانم ها می باشد . و ضمناً در تقویت قلب ، کلیه ، اعصاب و نیروی جنسی مفید بوده و از سکته قلبی نیز می تواند پیشگیری کند .

3 ) سیر حافظه را تقویت کرده و در تقویت عضله ها نیز اثر مثبتی دارد و بر این اساس توصیه شده است . که خوردن سیر برای اشخاص کهن سال یک خوراکی بسیار ارزشمند محسوب می شود .

4 ) توصیه شده است که همیشه به هنگام خوردن غذاهای سنگین حتماً در کنار آن از سیر نیز استفاده نمایید . تا باعث سبک شدن آن ها و در نتیجه هضم آسان آن ها گردد .

5 ) سیر ضد عفونی کننده دستگاه تنفس و دستگاه گوارش می باشد . و در درمان بیماری های ریوی به خصوص سیاه سرفه و غانغاریای ریوی اثر بسیار مؤثری دارد ، . ضمناً پزشکان سنتی ایام دور معتقد بودند که سیر در درمان تب های مزمن و زخم های کهنه اثر معجزه آسایی دارد . و بنابراین همیشه در این موارد سیر را تجویز می کردند . . این خوراکی ضدعفونی کننده پوست بوده و بیشتر در درمان زخم های سیاه شده جلدی مورد استفاده درمانی قرار می گیرد .

 

6 ) افرادی که به فشار خون مبتلا می باشند می توانند سیر را رنده نموده و با ماست مخلوط نموده و سپس میل نمایند، خیار را نیز می توانند به آن بیافزایند .

7 ) در مورد باز شدن عادت ماهانه خانم ها و ادرار علاوه بر این که خوردن سیر مفید است ، نشستن در آب جوشانده برگ و ساقه های بوته گیاه سیر نیز اثر بخش می باشد .

8 ) سیر دافع سموم بدن می باشد و به این علت اثر نافعی در معالجه رماتیسم دارد .

9 ) افرادی که از کرم معده ، کرم کدو ، و کرمک رنج می برند ، نباید مصرف سیر را فراموش کنند ، زیرا سیر می تواند اثر تقریباً قطعی در این موارد داشته باش .

10 ) اشخاصی که مبتلا به بزرگی شکم می باشند برای رفع آن می توانند سیر را مخلوط با هویج در روغن زیتون پخته و بعد به تدریج آن را میل کنند .

11 ) اطباء سنتی قدیم ترشی کهنه سیر را در درمان نسیان ( فراموشی ) ، درد مفاصل ، پاک شدن معده ، گلو و باز شدن صدا . ، نقرس و تسکین درد سیاتیک سودمند می دانستند . ، هم چنین از آن در دفع دباد پهلو ، قولنج ، زالوئی گیر کرده در گلو و از بین بردن . اخلاط زائد و غلیظ استفاده درمانی فراوانی می کردند .

12 ) برای دفع انگل روده توصیه شده است که سیر را پوست کنده و بعد به مدت 15 دقیقه جوشانده و صبح بنوشید . و تا دم ظهر هیچ غذایی تناول نکنید و این دستور درمنی را به مدت یک هفته ادامه دهید .

13 ) مصرف سیر برای افرادی که به ناراحتی هایی از قبیل : اسهال ، اسهال خونی ، آسم ، اسید اوریک . ، نقرس ، بی خوابی ، تصلب شرائین ، حساسیت ، تب مزمن . ، . سرماخوردگی ، زخم های واریسی ، استسقاء ، . قند خون ، قطره قطره آمدن ادرار ، گلو درد ، عفونت مجاری ادرار ، . گواتر ، ضعف لثه ها ، التهاب مغزی . ، کم اشتهایی ، عفونت خون ، کلسترول ، . مسمومیت و صرع مبتلا می باشند می تواند اثر بخش باشد .

14 ) در مورد ناراحتی های پوستی مانند جوش های جلدی ، زخم ها و سیاهی زیر چشم توصیه شده است . که سیر را با عسل بر مواضع مذکور بمالید .

15 ) در مصارف خارجی سیر در موارد گال و زگیل استفاده فراوانی می شود ، . بدین ترتیب که در درمان زگیل سیر را پخته و بر موضع می گذارند . و این دستور العمل را چند بار تاظاهر شدن بهبودی کامل تکرار می کنند .

15 ) در مصارف خارجی سیر در موارد گال و زگیل استفاده فراوانی می شود ، . بدین ترتیب که در درمان زگیل سیر را پخته و بر موضع می گذارند . و این دستور العمل را چند بار تاظاهر شدن بهبودی کامل تکرار می کنند .

نکاتی که باید در مصرف سیر دقت نمایید:

در قرون گذشته موقعی که یک بیماری مسری همه گیر شیوع پیدا می کرد اطباء توصیه می کردند . که برای فرار از ابتلا به بیماری از خوردن سیر غفلت نکنند ، هم چنینی معتقد بودند که اگر زنی به هنگام بارداری به مقدار کم از سیر مصرف کند نوزاد آینده او خوش آب و رنگ قدم به دنیا خواهد گذاشت .

مضرات استفاده بیش از حد سیر :

1 )  برای خانم های باردار توصیه شده است که در خوردن سیر زیاده روی نکنند ، زیرا موجب ازدیاد صفرا در آن ها و در نتیجه موجب ناراحتی می گردد .

2 ) افراط در خوردن سیر ممکن است که موجب ضعف چشم ، سر درد ، و زیادی صفرا گردد . و هم چنین برای افرادی که از ناراحتی خون و بواسیر رنج می برند زیانبخش بوده و ممکن است . که موجب عدم جذب شبه فلز ید شود .

3 ) خوردن سیر موجب بد بویی دهان و تنفس می شود ولی نمی توان تنها به این علت از منافع سرشار سیر صرف نظر نمود . ، بنا بر این می توانید برای از بین بردن بوی بد سیر  همیشه بعد از خوردن سیر از چای دارچین و عصاره یا جوهر نعناع استفاده نمایید .

4 ) مصرف سیر پخته برای اشخاص مبتلا به ورم پروستات مضر می باشد .

5 ) خوردن سیر برای مادران شیرده جایز نیسیت . . و همچنین افرادی که مبتلا به دل درد ، . جوش های پوستی ، تیروئید ، یبوست ، ناراحتی های طحال ، معده ، چشم ، کلیه و مثانه می باشند . مجبورند که در مصرف سیر احتیاط نموده و حتی پرهیز نمایند .

سیر داروی طول عمر 

5 ) خوردن سیر برای مادران شیرده جایز نیسیت . و همچنین افرادی که مبتلا به دل درد ، جوش های پوستی ، تیروئید ، یبوست ، ناراحتی های طحال ، معده ، چشم ، کلیه و مثانه می باشند مجبورند که در مصرف سیر احتیاط نموده و حتی پرهیز نمایند .

سیر مو چیست ؟

سیر مو نوعی سیر است که به نام های سیر مو و به نام های بلبوس ، بصل الماکول ، تلخه پیاز ، پیاز کوهی ، داغ سوقانی ، بلاپس ، ریز ، بصل الذئب ، و طرم نیز معروف می باشد .

از سیر مو در سالاد به عنوان  چاشنی استفاده می شود . البته معمولاً زیتون ، سرکه و پنیر سفید رنده شده را نیز به آن اضافه می کنند .

.

خواص سیر مو :

بلبوس دارای خاصیت چاق کننده و التیام دهنده زخم می باشد . از آن می توان در مواردی نظیر : . تقویت نیروی جنسی ، سسستی و ضعف بدن و درد معده نیز استفاده نمود .

مضرات :

1 ) مصرف بلبوس در زنان باردار به خصوص در استعمال خارجی موجب سقط جنین می شود .

2 ) افراد مبتلا به ناراحتی اعصاب نباید در مصرف بلبوس افراط نمایند .

3 )  زیاده روی در مصرف بلبوس باعث پیچش شکم و تولید اخلاط غلیظ می شود .

امیدواریم مقاله “سیر داروی طول عمر  ” برای شما مفید بوده باشد . تا با استفاده از این گیاه طول عمری طولانی تر و سلامت تر داشته باشید.

پیاز داروی سنگ کلیه
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.